понеділок, 26 жовтня 2020 р.

GIOS – це інтерактивна платформа для змішаного вивчення й викладання математики. І критичного мислення

 GIOS – це інтерактивна платформа для змішаного вивчення й викладання математики. І критичного мислення

☝️
Для вчителів GIOS – це помічник та підстраховка. Дітям – веселий спосіб таки вивчити й полюбити “цю незрозумілу математику”. Батьки ж будуть впевнені, що їхнє кохане дитя здасть ЗНО та знатиме науку наук, яка у майбутньому необхідна всюди.
Вона то і зараз потрібна всюди. Порахувати чек з друзями у ресторані, спланувати час на день чи розрахувати бюджет поїздки – всюди цариця наук сунула свого носа. Що вже і говорити, якщо дитина мріє створити комп’ютерну гру, проектувати будівлі чи відкрити бізнес – там без математики зась🤷‍♀️!
З іншої сторони, як зацікавити математикою сучасну дитину, яка росте на відео з ТікТоку та стрічці новин Інстаграму? Їй вже нецікаві довгі й не завжди зрозумілі підручники чи лекції🤯! Тому ми створили платформу, за допомогою якої вивчати та викладати математику весело.
Увагу дитини захоплять короткі інтерактивні відео, де математичні задачі вона вирішує через приклади з життя. Уроки веде анімований сурикат Джиос, з яким легко знайти спільну мову🤜🤛. Навчання побудоване у формі гри, за успішне проходження якої діти отримують бали та досягнення – дуже схоже з досвідом, який вони отримують у відеоіграх.
Для вчителів же GIOS – це помічник, асистент та чарівна паличка🧚‍♀️. Вся програма відповідає МОН, тому платформа зекономить час на підготовку уроків. А домашню роботу взагалі зможете перевіряти за 10 хвилин – уявіть, скільки звільниться часу для себе та сім’ї! Через платформу легко побачити статистику всього класу – які теми засвоїли добре, а які потрібно повторити.
Більше про GIOS подивіться у відео нижче, де наш методист Дарина розповідає та показує платформу👇
І потім ознайомтесь з інформацією на сайті: https://bit.ly/3cQAjgo
Вчителі та директора шкіл – ознайомитесь з пропозицією для шкіл: https://bit.ly/2SiHMLV
0:10 / 4:22

Немає коментарів:

Дописати коментар