середа, 23 вересня 2020 р.

Особливості ЗНО-2021 з математики

 


Поговорімо про особливості ЗНО-2021 з математики

Уже завтра, 2️⃣3️⃣ вересня, о 15.00⏰ Світлана Новікова, керівниця відділу змісту природничо-математичних навчальних предметів, відповість на запитання здобувачів освіти та їхніх батьків, а 2️⃣4️⃣-2️⃣5️⃣ вересня експертка Українського центру Ліліана Захарійченко розв‘яже з вами завдання демонстраційного варіанта сертифікаційної роботи з математики, розкриє секрети виконання тих чи тих завдань.☝️
Долучайтеся до прямих ефірів на YouTube каналі центру 👉 https://bit.ly/2Fz2FPI


Ваш надійний помічник у підготовці до зовнішнього незалежного оцінювання – «Тренажер ЗНО» від «Всеосвіти». Це сучасний онлайн-сервіс, який допоможе не лише перевірити знання теоретичного матеріалу, але й виховати уважність, вдумливість, а також навчить правильно розподіляти свій час.

Зручний функціонал надасть змогу самостійно регулювати темп проходження тестів та обирати необхідний формат підготовки. Після проходження тестів ви зможете проаналізувати свою успішність завдяки автоматичній статистиці результатів.

На вас чекає приємний сюрприз! Оформлюйте передплату та отримуйте унікальні інформаційні флеш-картки у подарунок! Вони доступні також в онлайн-форматі, тож ви значно зекономите ваш час і зможете підготуватись до тестування будь-де! 

Тренуйтесь за посиланням: https://vseosvita.ua/zno

На які тести ЗНО-2020 виділять 180 хвилин, а на які – лише 150 хвилин

ЗНО-2020: завдання та графік проведення

Пробне ЗНО-2020: що, де, коли


Немає коментарів:

Дописати коментар